Susanne
Susanne med Navarras Darling

Vem är Susanne Fagrell?

Jag har varit aktiv i ”hundvärlden” sen i början av sjuttiotalet. Dels som uppfödare men också som ringsekreterare och funktionär inom SKK organisationen. Under många år var jag sekreterare i Newfoundlandsklubben, sen ledamot i SGVK och nu ordförande i rasklubben för Dansk Svensk Gårdshund. En stor del av min tid har jag ägnat åt mitt stora intresse, hundar. Nu har jag fyra hundar av rasen dansk Svensk Gårdshund som jag ställer ut, går på lite kurser med och ibland viltspårar vi. Förutom uppfödningen förstås.

Tänk, att man kan ägna sig åt så mycket olika aktiviteter med sin hund, träffa så många trevliga människor och få så många vänner genom sina hundar och de aktiviteter som hänger ihop med hundarna. Att ha ett brinnande intresse är något som jag känner mig tacksam för. Det ger ett rikt liv och känner mig priviligierad som har den förmånen.

Ett annat intresse jag haft under åren är hästarna, ett intresse som jag delar med min dotter, Anna. Ytterligare en sak att vara tacksam över.

När jag sadlar min häst och rider ut en sväng blir jag alltid på gott humör! Min häst är som är sju år, heter Prinsen och är en skimmel, född i Danmark. Jag försöker hinna med att rida varje dag, rider jag ut i naturen följer gärna en av hundarna med.

Jag är gift med Börje sen 38 år tillbaka, vi har två barn tillsammans som nu är vuxna, Anna och Magnus. Genom Magnus har vi också fått ett barnbarn, lilla Ella som naturligtvis är den sötaste och goaste tjejen som finns.

Min man och jag har också haft andra barn under åren som vi också räknar in i familjen. Nu bor Rami och Natalie hos oss.

nanna
Haritzas Nanna till vänster på My Dog Gbg 2008

darling
Susanne, domaren Moa Persson och Navarras Darling

Hästar som finns på Gården

Susanne häst
Susannes dotter Anna rider

susannes häst
Susannes häst Prinsen


Häst

mias valpar 2009
Mias valpar 2008